Vragen?

+32475240659

Osteopathie in Gent

Word terug piloot van uw eigen lichaam

  • Ervaren osteopaat
  • Korte, effectieve behandelingen
  • Veilige technieken
  • Acute klachten en onderhoud

Contact Gegevens

Kruideniersstraat 2 bus 001, Gent

+32475240659
Gezondheidscentrum Deltaweg

Wat doet een osteopaat?

Bewegingsbeperkingen zijn een van de hoofdzaken die wij behandelen. Denk hierbij aan uw hoofd, nek,romp, ledematen, maar ook de organen. Hierin hebben we twee specialisaties: enerzijds het direct oplossen van bewegingsbeperkingen zoals bij lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn. Anderzijds het oplossen van bewegingsbeperkingen in het menselijk lichaam waardoor klachten van het longsysteem en/of darmstelsel worden veroorzaakt zoals kortademigheid, hyperventilatie, moeilijk slikken en darmproblemen. Daarnaast hebben wij een sterke affiniteit met stressgerelateerde klachten, Hierbij kunt u denken aan klachten in de buikstreek, tandenknarsen, spanningshoofdpijn, hyperventilatie en angstaanvallen.


Wat kan je verwachten van en na een behandeling?

osteopaat Gent

Bij de eerste consultatie, wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. Hierbij wordt de voorgeschiedenis van u als patiënt in kaart gebracht en wordt er ingegaan op de klachten waarmee u zit. Dan wordt er, aan de hand van een bewegingsonderzoek, bepaald waar de grootste bewegingsbeperkingen zich bevinden. De osteopaat probeert dan in zo min mogelijk behandelingen uw lichaam weer in balans te krijgen. Hierbij worden vastzittende weefsels met de handen losgemaakt waardoor er afvalstoffen in het lichaam vrijkomen. De bijwerkingen die u kunt ervaren na de behandeling verdwijnen meestal binnen 24 uur. U hoeft zich echter geen zorgen te maken als dit langer duurt. Bij twijfel kunt u altijd even bellen.

Wij raden onderhoudsbehandelingen aan om de 3 à 4 maanden.

Type behandeling Duur Prijs
Intake (1e keer) 35 à 40 minuten €50,-
Normaal consult 35 à 40 minuten €50,-

Wie is de behandelende osteopaat?

Osteopaat Joris Denaux

Met een arts als vader en een moeder die homeopatisch opgevoed is, was mijn keuze om in de gezondheidssector te werken, snel gemaakt. Echter ging mijn voorkeur al snel uit naar een “hands on” therapie. Aldaar dus, na mijn secundaire studies in Latijns Amerika te hebben vollopen, ben ik Osteopathie gaan studeren aan het I.A.O. te Gent. Afgestudeerd in 2009, begon ik in Belgïe te werken. Sinds Januari 2014 ben ik werkzaam in Nederland 2 dagen per week.

Specialisme: baby's, hoofd en schouderklachten, long en darmproblemen
Talen: Nederlands / Engels / Spaans